Over Bruidshuis Elly

Bruidshuis Elly is al meer dan 40 jaar de toonaangevende bruidsmodespeciaalzaak van de regio Amsterdam / Haarlem. Bruidshuis Elly en haar medewerksters heten u van harte welkom op deze website.

Bruidshuis Elly is gevestigd in Zwanenburg en is al meer dan 40 jaar een begrip voor de regio Amsterdam-Haarlem. In ons winkelpand, bestaand uit 2 verdiepingen, wordt dagelijks hard gewerkt om a.s. bruidjes de mooiste dag van hun leven te bezorgen.

Wij hebben een volwaardig team van verkoopsters, gediplomeerde coupeuses, en stylistes om voor u als a.s. bruid alles zo goed mogelijk tot in de puntjes te laten verlopen. Het is tenslotte uw trouwdag waarop u moet stralen in de door uzelf gekozen creatie. Bruidshuis Elly en haar medewerksters weten dit als geen ander.

Wij bieden u onze ouderwetse service met prijsgarantie. Dus altijd gegarandeerd de beste prijs! 

Bij ons kunt u passen net zo lang als u wilt, er wordt niets opgedrongen, de verkoopsters die goed naar u luisteren en proberen aan te voelen welke stijl het beste bij u past, zullen u deskundig adviseren, totdat u er van overtuigd bent dat u de creatie hebt gevonden die helemaal bij uw persoonlijkheid past, oftewel een bruidsjurk waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Dat is waar Bruidshuis Elly en haar medewerksters al 40 jaar met veel plezier aan werken. Het is ons doel dat u als bruid, stralend de winkel verlaat.

Eigen Atelier en Ontwerpstudio

Het verkopen van een bruidsjapon is voor ons een bijzondere gebeurtenis en een vak apart. Maar wanneer dit besluit door u is genomen en de aankoop is gedaan, komt misschien wel voor ons het allerbelangrijkste! Wij gaan er namelijk voor zorgen dat uw bruidsjapon tot in de puntjes op maat wordt gemaakt door onze ervaren coupeuses, die het vak van verstellen en vermaken perfect beheersen. Uiteindelijk bent u degene die aangeeft of de jurk tot de laatste dag van ophalen helemaal naar tevredenheid zit. Wij vinden dat het zo hoort!

Daarom staat Bruidshuis Elly volledig achter hetgeen wat we doen. Met de veelgeroemde ouderwetse service in een gemoedelijke sfeer, deskundig advies en een keuze uit meer dan 30 verschillende bruidsmode merken met zo'n 800 verschillende modellen van klassiek tot modern en alles daar tussenin, van maat 34 t/m maat 62, heten wij u van harte welkom in onze bruidsmodezaak in Zwanenburg.

Graag tot ziens. De koffie staat ten alle tijden klaar.