Update Corona06-05-2020

Lieve Bruiden,

Wij zijn blij om aan te kondigen dat we in deze moeilijke tijd een mogelijkheid hebben gevonden om de bruiden die graag bij ons willen komen passen toch te kunnen helpen! Zeker in deze tijd, waarin we er extra voor elkaar willen zijn, vinden wij het belangrijk om de mooie en leuke ervaring om bruidsjurken te passen mogelijk te maken. Uiteraard werken wij binnen de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM.

Daarom willen wij jullie vragen om er samen met ons voor te zorgen dat de pasafspraken veilig verlopen. Hieronder kan je de maatregelen lezen die wij toepassen.

Als je bij ons de winkel  binnen komt, kunnen we je helaas niet zoals gewoonlijk de hand schudden, maar natuurlijk heten we jou en je entourage van harte welkom. De styliste zal je er op wijzen om de desinfecterende handgel te gebruiken alvorens jullie naar jullie eigen zithoek worden begeleid.

Tijdens het intake gesprek met de styliste zal iedereen de afstand van 1,5 meter minimaal in acht nemen. Als je al een moodboard of foto’s op je telefoon hebt staan met stijlen die je graag wilt passen, vragen we vriendelijk om deze foto’s alvast vooraf naar ons te mailen. Zo kunnen wij ons goed inleven in jouw stijl en smaak, zonder te dichtbij te hoeven komen.

Terwijl jullie genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers, zal de styliste jullie verschillende stijlen tonen en maak je zo een keuze van wat je wilt passen.

De styliste zet de schoenen en lingerie voor je klaar en hangt jouw favoriete bruidsjurken in de grote paskamer. Nu kan het passen beginnen. Normaal kleed de styliste je aan in de paskamer, maar dat is nu niet mogelijk. Daarom vragen we je een eigen kleedster, bijvoorbeeld je zus of moeder, mee te nemen die jou kan helpen met aankleden. Natuurlijk zullen we duidelijke instructies geven van hoe dat werkt. Wij hebben voor onze klanten eigen mondkapjes gemaakt die je, als je dat wenst, kan gebruiken en na je passessie mee naar huis mag nemen. Tevens hebben wij plastic handschoentjes beschikbaar. 

Natuurlijk is de styliste wel op gepaste afstand aanwezig om je goed te adviseren en te helpen bij jouw zoektocht naar de allermooiste trouwjurk. Ook in onze ruime paskamers staat desinfecterende handgel binnen handbereik.

Als je je droomjurk hebt gevonden kan deze voor je besteld worden. Tot nu toe hebben wij geen problemen ondervonden met onze leveranciers. Ook als je al snel trouwt hebben wij een grote voorraad in onze winkel, dus wij kunnen iedereen op tijd leveren.

Onze pinapparaten worden na elk gebruik opnieuw gereinigd en ook de paskamer wordt na iedere klant opnieuw gereinigd.

De gezondheid van onze klanten, maar natuurlijk ook van ons personeel, vinden wij erg belangrijk. Wij vragen je dus vriendelijk om je aan deze maatregelen te houden.

Voor de bruiden die hun droomjurk al hebben gevonden bij ons en deze dus alleen nog op maat moet worden gemaakt, gelden andere regels. De meeste bruiden hebben wij al persoonlijk gesproken om te vragen hoe het met ze gaat en om een goede planning te maken. Gelukkig hebben de meeste bruiden die zouden trouwen in april en mei al een nieuwe datum kunnen prikken.

  • Iedereen wast zijn of haar handen als je binnenkomt en tussendoor gebruik je desinfecterende handgel.

  • We schudden je tijdelijk niet de hand bij het kennismaken.

  • Wij maken je jurk niet dicht, dat laten we over aan je gezelschap.

  • We poetsen de deurklinken, pinapparaat en andere oppervlakken extra vaak.

  • We houden ons aan de 1,5 meter afstand

  • Als je niet fit bent, kom dan een andere keer.

Samen staan wij sterk!

Zorg goed voor elkaar & Stay Safe!

 

Liefs team Bruidshuis Elly & Bruidshuis Diana